Casanova

Casanova

Anotace: jak je to krásný vím jen já, on, Rudla a Bak :o) :o*

tvý nahý tělo
před očima
každou chvíli
připomíná
jak se rychle
svlékáš z gatí
jak mě hladíš
po paměti
prsty kloužeš
po mém těle
a tváříš se
nedospěle
když z tváří
slíbáváš mi ruměnec
tys můj milovník
můj umělec
Autor Michelll, 10.02.2010
Přečteno 657x
Tipy 1
Poslední tipující: Loveless
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí