klaviatůra

klaviatůra

Anotace: větru vod Afriky...

Až jarem zase přivane
teplej vzduch od Afriky
zaspívej k ránu skřivane
z tý lípy republiky
na počest nový síly
i za ty co nepřežili

Až nad poli to zavane
vůní z prvosenek
cítíš tu vůni Ivane?
silonek,sukní,nových rtěnek
a lásek nových
řvu jako lvíče
to dělaj tyhle petrklíče....

Ještě že v roce jenom jednou
foukaj ty větry jihu
a holky chodí v letním střihu
jinak mé vlasy asi zšednou
musel bych lehat na kopřivu
beze slip k zemi čelem
..můžu být vaším učitelem
jsem znalec kamasůtry
a kvůli šíři ramen
já bokem chodím mezi futry
a hoří ve mně plamen
bříška mých prstů
jsou chvála z kůru
a znaj žen těla
...klaviatůru
Autor zenge, 12.02.2010
Přečteno 416x
Tipy 30
Poslední tipující: Mario de Janiero, Bíša, hašlerka, Flamy, Lota, pamp_elka, TetaKazi, Kars, Psavec, labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když mě vezmeš za učně
můžeme hrát čtyřručně...
ST!

15.02.2010 12:21:00 | Mario de Janiero

Už aby to bylo;-) ST!

12.02.2010 18:14:00 | Zpátky

Tvá bříška znaj jistě Moll i Dur
v rytmu valsu i tanga,
v tóninách plamenných receptur
dobývaj manga, pak tanga...

12.02.2010 14:40:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí