Hříšná

Hříšná

Anotace: ***

Svádivě Ti své tělo dávám
pohraj si se mnou jako s
myšlenkama...

Jaké by to asi bylo Ty a Já
jedno tělo.

Do sprchy Tě tajně volám
pojď se dívat jak si to dělám.
Kde každá kapka na mém těle
jsou Tvé velké horké dlaně.

Jazykem si na rtech hraju
dovádím a něžně saju.

Ruce jsou jako vítr chladu
zajedu níž ,jen tak pro
zábavu.

Díváš se z křesla ,jen mlčky
doufáš,že zůstanu přes noc
to si teda hodně troufáš ...

Jsem hříšná ve Tvých snech
Chci Tě a to hned!
Autor Kett, 12.02.2010
Přečteno 923x
Tipy 13
Poslední tipující: zelená víla, enigman, bobi bobie, Niky88, ilona, Pythonissa__, Jiří I.Zahradník, Modrý Adept
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

...svádivá Kett...tohle bude mít následky...ale o to ti asi jde

12.02.2010 18:26:00 | Jiří I.Zahradník

Adeptíku :-)))

12.02.2010 17:19:00 | Kett

..tohle až si přečtou jeptišky tak kvůli tobě zazdí bránu... :-P

12.02.2010 17:11:00 | Modrý Adept

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí