Poprvé

Poprvé

Anotace: Rád, že právě s ní (dávám ji sem podruhé, protože poprvé se mi ji podařilo smazat)

U polibků všude možně,
večer s Tebou začínám,
od hlavy až někam dolů,
tvé tělo něžné napínám,
konec zábran, vše jde stranou,
jen Tebe si užívám,
zeptáš se mě smíš-li níže,
povolení s chutí dám,
v rozkoši teď utápíš mne,
já tak rád jsem, že Tě mám,
nikdo jiný nezná Tě tak,
jen já si Tě s chutí dám,
při vrcholu naší vášně,
na intenzitě ubírám,
a středobod mého světa,
ke rtům Tvým zas upínám
Autor Sapphire, 15.02.2010
Přečteno 546x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Bíša, CULIKATÁ, Michelll
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Super St

15.09.2010 09:26:00 | Nick Name

paráda ST

15.02.2010 19:58:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí