Rýmy12

Rýmy12

Anotace: dětem

Sloní

V Zoo slon zas káral slůně
že se chová jako čuně
při obědě v slunci
na večeři v luně
ty s tím nosem elefantím
máš jíst stylem elegantním
jako dámy v Paříži
i zde tady za mříží
..choboty se nekříží!

Dikobraz

Jenom v slipech
s jedem v šípech
přišel jednou pod obraz
jeden známej dikobraz
jak je Sněžka
potkal ježka
..v kalendáři zrovna Leška
Polský ježek
Lešek jménem
s dikobrazem naším Janem
pod obrazem spadli na zem
přivezli je večer gazem
se zpěvem co stačil hlas
..byl jich plnej gaz
řediteli z toho vlas
prý na hlavě vstal
a jak to bylo dál....?

Cirk

Medvěd z Mostu
bez porostu
čili srsti nebo chlupů?
zbloudil až k nám za chalupu
třás se zimou
pšíkal rýmou
vypuštěn byl za Bílinou
krachujícím cirkem
prý principál s knírkem
zbavil se ho kvůli krizi
prý že radši televizi
mají děti dneška
co je medvěd...koloběžka?
proti plazmě,elcédéčku
už nehučí do dědečků
neslibujou pusu
dědo jdeme do cirkusu.....
Autor zenge, 18.02.2010
Přečteno 408x
Tipy 25
Poslední tipující: sveřep, Holis, Zpátky, Špáďa, Bíša, Mbonita, hašlerka, modrá..., Doradan, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

parádní, bezvadný a skvělý..ST!

18.02.2010 19:48:00 | hašlerka

Každý list
radost číst
tím jsem jist...
ST!

18.02.2010 11:14:00 | Mario de Janiero

Slon v cirkusu
dá ti pusu
za to krásné říkání
a ty se dej s dikobrazem
třeba do hraní..

18.02.2010 10:29:00 | Květka Š.

"Slon" je super - ten nemá chybu!

18.02.2010 09:07:00 | TetaKazi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí