Kráska a zvyřátko

Kráska a zvyřátko

Anotace: psát na dané téma - proč ne ?

Osamělé převlečené zvíře
všude tě vyslídí
jde po tvé vůni
i když nevidí
jde po tvé stopě
tiše bez lítosti
drápy otisklé v hlíně
ve dne dříme
v noci se postí
a když ho necháš přiblížit
neubráníš se vzrušení
polonahou tě sevře zezadu
s výkřikem šelmy
zakousne se do tvé kůže
s rozedněním uvidíš vedle sebe
ve vlčí srsti
zamilovaného muže
Autor zef, 11.12.2005
Přečteno 776x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...doufám, že ta vlčí kůže je na zip ;-)

19.12.2005 20:02:00 | no

Skvělé, krásné, drsné, unikátní... atd. atd. a ještě..100

12.12.2005 00:02:00 | BlackTangerine

A tak se z vlka stal beránek.Hezkýýýý...líbí.

11.12.2005 23:46:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí