Pojď

Pojď

Anotace: se mnou...

Na mně se usmívej
Na mně se podívej
Se mnou si povídej

Teď se mnou pojď!!!

Do noci touhy, život je
skoupý,tak do mně pojď.

Rozevři náruč svou a řekni
znáš mou moc,vlastnit mně
každou noc..Tak se mnou pojď.

Úderem půlnoci ve víně bez moci
svázaná touhou chtěnou,že jsem
pořád s Tebou.

Vzdychání...trhání...neznáme
lechtání. Vzrušivé pohledy
svádivé doteky..Tak do mně pojď.

Na stole..ve stoje..ohebná přes
tebe. Nechtěná od Tebe se slovy

.....Tak už pojď....
Autor Kett, 07.03.2010
Přečteno 849x
Tipy 16
Poslední tipující: betmen71, Špáďa, enigman, Chico1, Zasr. romantik, ilona, Psavec, BArBArKO, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi ďáblice!

10.03.2010 23:24:00 | Špáďa

čte se to jako báseň o sexu :)

08.03.2010 21:15:00 | Chico1

Mno jistě,tady to je granát největšího kalibru,madam!:)Ilona

08.03.2010 18:09:00 | ilona

erotické jiskření,má to grády to milování ST!!!

07.03.2010 17:07:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí