Má mě přece rád

Má mě přece rád

Anotace: stručný popis pocitu, který byl nazván deníkovým záznamem ..

Hruď má plochá je, ale jemu to nevadí
hladí mě, chlácholí, hodný je
A pak zajede rukou do míst, kudy vylučuji
Příjemné pocity mnou prochází, jsem bezvýznamně proti
Cítím špatné, cítím se krásně a pak uvidím tu věc
říká mi neboj se, je hodný, ale nějaký tvrdý - ptám se, zda mu to vadí
povídá, že se toho potřebuje zbavit, říká mi medicínko má
a já, milými slovy poblázněná, stejně jako i teď někdy bývám
tak hodná chci býti, že beru věc do ruky, do pusy
ústa mám dosti vyvinutá, prý mu to vůbec nevadí
když požádal mě, ať ukážu mu jak daleko strčím rohlík do pusy, rozzářil se, jako já, když vidím pohádku
A tak, i teď, beru podivnou věc do pusy, něžně mě komanduje, pozor na zoubky
dělám co mi říká, čelist mě už bolí, ale chci to vydržet, vždyť má mě tak rád
dělám věci jako nikdy a najednou šok - něco teplého mám v puse, leknutím zkousnu
muž zaječí a já vyplivnu tu podivnou hlavičku a nechutnou břečku
stříká vedle mě krev, leknu se a utíkám
už tolik let
Autor Dygyna, 09.03.2010
Přečteno 516x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

No, přiznám se, že jsem na Tě přišel náhodou.. A náhodou nemám co říct.. je to mírně obskurní a více méně na Liter neotřelé.. Nu, co příběh, ten má každý své ale..

S láskou M.

12.11.2013 02:01:44 | Roger

Není to báseň, ale nechutný popis pedofilního jednání.

24.08.2013 20:59:53 | Lilien

Nevím jestli jsem četl někdy něco podobného,líbí se mi provokativní věci a tak ti dávám 1-.Připrav se ale,že na extrémní věc budou i extrémní ohlasy.

24.08.2013 20:55:41 | Jozef Bojanovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí