Jenom pes ti hledí do tváře

Jenom pes ti hledí do tváře

Anotace: Inspirováno určitými událostmi, psem (v roli základních reflexůí) - otevřeno různým interpretacím...stejně si to nikdo nepřečte.

A jenom pes ti hledí do tváře

V očích máš žár a strach
Na stole svíčky
ženou tě motivace a úmysly
kladeš nesmyslné nároky
spřádáš plán a síť
chapadla sahají daleko
jemnými přísavkami ohmatávají další krok

Už se chytil

Pes, co před tebou vrtí ocáskem
kulí na tebe svá malá očka
v očích má strach, ale musí poslouchat
a také svíčky na stole
té vůni se nedá odolat
sbíhají se mu sliny
nepostaví se už na zadní

Jenom pes ti hledí do tváře

Je tak snadné hrát si s klacíkem
chce cítit v sobě drobné třísky
a tu extázi vlastnění
všechno bude jen pro tebe a tvé
to teplo, vřelost a laskání
stačí tak málo k ovládnutí
jen správný pamlsek
a na závěr tomu dát nové jméno
Autor lexus, 24.03.2010
Přečteno 364x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, BArBArKO
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dává tip za snahu, i když nesouhlasím

25.03.2010 19:58:00 | BArBArKO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí