přemíra

přemíra

Anotace: popravčím špalkům...

Z přemíry soustředění
a nedospanejch rán
mám vlasy barvy mědi
a jsem celý roztřepán

Z přemíry vědomostí
zjistil jsem že jsem blb
... hrb jak Sněžku
a vizím budoucnosti
a mlze dnešku
..nerozumim
chlastem tlumim
žáry citu
u kukátka tvýho bytu

Z přemíry míru
a nedostatku špalků
popravčích
já vyhlásím ti válku
v těch časech krkavčích.
Autor zenge, 26.03.2010
Přečteno 364x
Tipy 24
Poslední tipující: Mario de Janiero, Holis, ziriant, Houda, harmony, Psavec, ilona, hašlerka, Mbonita, Myrja, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mírním se v jídle ba i v přemýšlení
zjistil jsem že to zdravé není
znám blbce kteří spokojení jsou
s myšlenkou jedinou...
ST!

29.03.2010 12:00:00 | Mario de Janiero

st!

26.03.2010 21:51:00 | hašlerka

Dobré! Bez přemíry slov. st

26.03.2010 17:32:00 | Juan Francesco de Faro

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí