Jazyk

Jazyk

Anotace: Veliký Noci...

Jazykem z nártu ke kolenům
po vnitřní straně stehen
k údolí králů
tvé oči, světla karnevalů
jsou mola přístavní
a já jen lodí nekotvenou
co spousty dní
jen s mořskou pěnou
bez šance vidět břehy...

Vezu ti lásko v podpalubí
galony plný něhy
vezu ti vítr z ostrovů
a vlny od rovníku
..snad trochu romantiku

Má touha rve i z okovů
a brousí novou dýku
tvé jméno jenom ve slovu
a já den tvého vzniku
uctívám jako Velkou Noc

Jazykem podél údolí
podbříškem k pohoří
a kolem tepny ke rtům
..snad upsal bych se čertům
za tuhle jednu noc
snad podepíšu,pak shořím
s vědomím že měl jsem moc

...z tvé lásky?
Autor zenge, 27.03.2010
Přečteno 555x
Tipy 33
Poslední tipující: Mario de Janiero, Dota Slunská, Myrja, Holis, Špáďa, Psavec, Mbonita, Paulín, hašlerka, Jiří I.Zahradník, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska dělá básníka Básníkem...
ST!

29.03.2010 12:03:00 | Mario de Janiero

Ó...to jsi mě tedy překvapil! Zaluhuješ velkotip!!

28.03.2010 22:59:00 | Dota Slunská

tak to je pa-rá-da !!! ST

28.03.2010 14:36:00 | Myrja

nádherné..ST!

27.03.2010 15:00:00 | hašlerka

Suprparádička

27.03.2010 10:07:00 | Jiří I.Zahradník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí