Konkláve

Konkláve

Anotace: Konkubínám...

Tam mezi Mezopotámií
Sodomou,Gomorou
Veronou,Miličínem
se motám opit vínem
omámen tvojim klínem
do kamen topím linem
jak v kapli Sixtinský
když jede konkláve
v zálohách za lahve
mám jmění uloženo
to bude tvoje věno
..až budeš mou.
A nad střechy z eternitu
vznese se bílý dým
oddím tě do hábitu
a pochodem svatebním
tou Českou Sibiří
půjdeme ke kostelu
ve vzduchu vůně kontryhelu
v slunci se zastříbří
to léto babí v pavučinách
šum větrů po lučinách
a bílý dým
oznámí láskám bývalým
zas jednu z ztrát
..končí můj Konkubinát!
Autor zenge, 05.04.2010
Přečteno 425x
Tipy 32
Poslední tipující: Kars, Radiii, BArBArKO, Houda, poustevník Jirka, Psavec, Špáďa, modrá..., Myrja, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..:-))ST

06.04.2010 20:12:00 | Houda

Ta je dobrá! :-))

06.04.2010 18:52:00 | poustevník Jirka

Úžasná!

06.04.2010 10:22:00 | modrá...

jsem tím textem unešena..ST!

05.04.2010 20:14:00 | hašlerka

Srdečné blahopřání novomanželům
a souSTrast konkubínám...

05.04.2010 17:58:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí