Vivien

Vivien

Anotace: moři...

Vivien...co kolem žen
a touhy mám
a den co den
si marně namlouvám
že dost bylo změn
a z moře pěn
zjevil se starý prám

Napijem...
spolu se napijem
a jestli přežijem
tu lásku jako trám
tak břehům zamávám

Vivien...ve větrech změn
v bouřích,potom vstříc krám
náš stěžeň rozlomen
a já..týden jen tebe mám

Vivien..dopijem jednu z brend
nebo ji rozlijem
a happy end
jednoho voru
utone v chóru
Bermudských Skyll
milión mil
od domova
..popluješ se mnou znova?
Autor zenge, 07.04.2010
Přečteno 441x
Tipy 30
Poslední tipující: Dota Slunská, Sh' Abůn, Flamy, Holis, rezina, labuť, Psavec, BArBArKO, modrá..., Houda, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bezvadná báseň.

08.04.2010 13:32:00 | Psavec

Skvělá!

08.04.2010 10:09:00 | modrá...

Kolik zdejších žen
přečte si tvou Vivien
a jako mně jim budou chybět slova
já říkám: ještě a znova...

excellent Vivien..ST!!!

07.04.2010 21:42:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí