Doteky III

Doteky III

Anotace: vedlejší produkt při psaní povídek...

Tvé bradavky použil jsem místo teček,
které jsou nad „i“ v slovech na miluji tě,
začíná snad tak každý další můj verš,
protože tvé tělo za to milování stojí.
Miluji tě, na ovčí vlně uprostřed zmrzlých krajin,
kdy verše přes ústa už nestačím hnát,
jak své polibky na tvá ústa pokládám,
protože se tvého těla, rukou dotýkám,
pevnou a bez potřeb ukazování cílů.

Modrý inkoust obarvil celé tvé tělo,
od nejtajnější skrýše tvých stehen,
po ústa v zápalu nevinného líbání,
skrz víčka očí bez špetky slz za bolest,
za bolest přitom způsobenou.

Jen dotek mého pera rozehrál tvůj dech,
kdy na tvé tělo pokládám slova,
pro splnění snu o troufalém, perverzním,
poetickém pokusu, v dotecích tvé kůže a ve
vůni tvé božské „růže“…
Autor Láďa, 19.04.2010
Přečteno 544x
Tipy 14
Poslední tipující: Koza, Psavec, Anura, labuť, nejsembásník, ziriant, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Umíš ... ST

20.04.2010 18:08:00 | Koza

láskou je tělo popsané,
z pera skápla poslední kapka,
s večerem ódy dohrané,
opilý kráčíš, chůze vratká...

20.04.2010 06:45:00 | nejsembásník

Vedlejší produkt? Tak pokud nejsi chemická anomálie, ani nechci vidět ty povídky :) Krásné...

19.04.2010 21:58:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí