Prosněné noci

Prosněné noci

Anotace: jednoho krásného večera..když se mladík snažil okouzlit mou osobu...okouzlila jsem já jeho...nejen svými verši...

Tmavá noc,bílý svit a jen ten hvězdy třpyt.
Jen tak usnout,nachvíli se smát,
co tak krásného může se mi zdát?
Luna hebce září,
avšak v tvojí tváři,pohled tvůj jediný,tajemný.
Přítomnost tvá mě rdousí,
tělo tvé se touhou souží.
Což není tady jemný stud,
vím chvěje se zvolna tvá hruď.
Chvěješ se a třeseš,toužíš mě tu svést.
Copak se to jenom stalo,nešlo se už splés.
Tmavé stíny na mém těle krouží tuze zoufale.
Jsem tu s tebou a ty se mnou,křičím slastí troufale.
Cudná noc se zdála býti,
však to už dávno nelze říci.
Srdce naše v dávném žití,spojila nás,
chcou v nás bíti.
Cítím dál tvůj horký dech,v uších cítím sladký vzdech.
Dále touhou naříkáš,co dělat to už dávno znáš...
Však tu půlnoc zářivá,vzbudila mne ze sniva..
Byl to,ale krásný sen..avšak teď už je tu pravda jen.
Autor Sarishka, 25.04.2010
Přečteno 457x
Tipy 2
Poslední tipující: CRASH
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hm, dal bych si říct :-D

05.10.2010 22:12:00 | CRASH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí