Když

Když

Anotace: Poněkud intimnější, ale právě slovo když občas vyjadřuje jakási přání ...

Když

Když srdce zaplane,
a láskou zahoří,
když vítr utichne,
schovám se do křoví,
když na mě pohlédneš,
mám pocit viny,
když mé rty políbíš,
nenajdu chyby,
když mou tvář pohladíš,
v sedmém jsem nebi,
když lásku vyznáš mi,
vím že jsem jediný,
když jazyk Tvůj jemný,
ucho mé rozvášní,
cítím jak pulzuje,
mé i Tvé srdce.

Když slunce zapadne,
chci býti s Tebou,
když ležím v posteli,
sny si mě berou,
když jsi jen v županu,
po horké koupeli,
mé nitro říká mi,
jak jen dostat ji.

Po zádech běží mráz,
když Tvé boky hýbou se,
stačí to cítit,
stačí jen vnímat to,
mysl je prázdná,
srdce je plné,
cítím tu vroucnost,
cítím tu lásku,
cítím Tebe.

Tvé křivky hladké,
lehce se vznášejí,
krásné a jemné,
jak vůně květiny,
měkké a příjemné,
jako Tvé peřiny,
citlivé na dotyk,
jak povrch hladiny,
jen lehce pošimrat,
dlouho a zlehka,
oči máš zavřené,
výraz útrpné laně,
hřbet jako kočka,
kůži jak plamen,
rty jako vulkán,
klín jako anděl,
vrníš a sténáš,
cítím Tvé vzrušení,
chceš už to ukončit,
nechceš však přestat,
pocity kouzelné,
a tělo vypínáš,
jen si to užíváš,
cítíš svůj konec,
poslední dotyk,
poslední polibek,
poslední zachvění,
poslední vzdech.

Ležíš jak mrtvola,
dýcháš však zhluboka,
ruce máš dřevěné,
oči jen přivřené,
pevně Tě objímám,
vnímám Tvou vůni,
cítím jak odpočíváš,
jen volně ležíš,
do ucha pošeptám,
jak moc Tě miluji.
Autor štěky, 27.04.2010
Přečteno 527x
Tipy 2
Poslední tipující: Ejí, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí