Vroucí vášeň

Vroucí vášeň

Anotace: toužím, ale nedostávám

jak z růže z rubínů jsou rty tvé
chci, aby alespoň chvíli byly mé
nemůžu vyčkat až je okusím
kýženému chtíči se vystavím

ta nezaměnitelná chuť vášně
to nelze zapřít, cítím to jasně
nelze s tím přestat, opravdu, vážně
dotýkáme se lehce, smylně a něžně

tvůj jazýček na mých rtech rozpaluje
a kus nenasytného divocha odhaluje
je to jak droga, nelze přestat
a mysl něčím jiným nemůžu zaměstnat

mé zábrany jsou spáleny,
všechny nemravnosti uvolněny.
horké polibky dopadají nejenom na tvář tvou
tvá obnažená kůže vře a stává se mou

teď ne, teď už to nelze zastavit
musí se sníst, co se dá nadrobit
chvěješ se ve víru zmámení
přestanu, až budu znavený

cítím táhlou bolest v zad
rány od nehtů se zahojí snad
raději zvolním, raději něžně
šeptáš mi do ucha: nepřestávej, prosím ještě
Autor MRF, 03.05.2010
Přečteno 587x
Tipy 2
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rakev? ty jo... dneska jsem ji četla na fb..

03.05.2010 23:03:00 | Muchula

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí