Můj Viking ze sna

Můj Viking ze sna

Anotace: často mně v mých snech navštěvuješ,ty jedinečný muži,ty který po mně šílíš ve dne marně...ty po kterém já šílím v nočních temnotách

Sbírka: Srdeční záležitosti

Tvou hlavu bez vlasů kryje maska s rohy,
když vcházíš do mých snů.
Jemným dotekem poctíš moje nohy,
tam,za hranicemi marných dnů...

tvé horké ruce na mém těle,
píší vzkazy na kůži,
jak šeptáš mi lásko při tom vřele,
až pochoden se rozhoří.....

v jejím světle masku ti sundávám,
tvé oči mě zalejí vášní a žárem,
šaty své ve tvých rukou nechávám,
tiskneš mně tak,že nedýchám málem....

polibky zasypané naše těla,
jak nedočkavě se chvějí,
líbáš mně tak jak jsem to vždy chtěla,
tichem tu sladce mé vzdechy znějí

jsi tak obrovský můj pane,
tak silný a úžasný,
tvůj pohled na mně žhavě plane,
tot okamžik překrásný...

okamžik před bouří lásky a vášně,
pronikáš do mně a je nám krásně
Autor Vanilková Ninja, 04.05.2010
Přečteno 389x
Tipy 15
Poslední tipující: enigman, Boudicca, Barci, Kokonut, Xebeche, Hazentla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobyvatelská...

05.05.2010 08:12:00 | enigman

Úder Törrova kladiva jen zpečetí Odinovo rozhodnutí, že tento Viking i se svojí milou patří do Valhaly...

04.05.2010 18:39:00 | Kokonut

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí