Něco chybí

Něco chybí

Anotace: ...

Ano, říkám
je to krásné,
tu energii
cítím stále.

Avšak, když zavřu oči
něco chybí!
Nevím přesně co,
ale v srdci to není.

Hledám a snažím se najít...
...pátram po tom citu, věci?
Jen prázdno, sama dobře nepochodím,
není to tak těžké přeci?!

Je to prostě jiné
takové moc chtivé,
bez lásky a něhy,
jen s prázdnými těly.

A přesto jsem ráda,
že zrovna ty to jsi,
ten co sílu dává
a též bere si!

Dokonalé, s tebou stále...
...ano, jen maličko chybí.
Říkáš stejné, přesto jiné
to mé oči vidí.

Já však věřím na zázraky,
že čas všechno spraví.
Zase budem plni citů
dělat co nás spojí.

Asi jen na závěr dodat,
nemít tebe...

Vybuchla bych!
Autor Bereniké, 06.05.2010
Přečteno 465x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Ape.in, Neldor, PPetrushka, Květka Š., Maranatha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No..přeju ať je zase láska u vás!

09.05.2010 15:23:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí