Stalo se...

Stalo se...

Anotace: Stalo se jednou, už nebude stát. Stalo se naposled, že už nechci ti ti dát.

Stála si u baru a mně se chtělo,
Svléknout ti tričko, svléct celé tělo.
Stála si u baru a mě stále se chtělo,
Nikdo mi nechce věřit, jaký konec to mělo.
Stála si u stěny, s nějakým chlapíkem,
Stála si se mnou, odjedeme taxíkem.
Stála si před domem a zvala mě dál,
Stály ti bradavky, i mě pomalu stál.
Stál i můj rozum, co v hlavě mám,
Stalo se to, že za mnou stál pán.
Ležel jsem na zemi, stál ve mně nůž,
A takhle to chodí, když z práce vrátí se muž.
Autor Stiffler.69, 07.05.2010
Přečteno 442x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jako Stifler... :D:D:D

07.05.2010 10:23:00 | Stiffler.69

Stejně jak ůchylak Stifler,
jsi jen na jedno myslel,
buď rád že ho máš..
Bosky zmyji dráždel,
svět plný her,
"a jak si teď připadáš"?

07.05.2010 03:35:00 | ta.cupka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí