Prvomájová romance

Prvomájová romance

Anotace: spoluautorem je K.H.Mácha

Byl pozdní večer první máj
Večerní máj byl lásky čas
Hrdliččin zval ku lásce hlas...
Když své milé jsem vytrhl šedý vlas
Vlas jsem jí vytrhl,polibek dal
Pak prostou otázkou se jí ptal:
"Proč mi pořád nechceš dát?"
Ona řekla,že není o co stát
Tak jsem šel tady spát
Sám se sebou si hrát
Pak Anču jsem vyndal
Nafouknul ji a už mi stál
Bylo to fajn,bylo to krásné
Dělal jsem to z obavou,že praskne
Vydržela,byl jsem rád
Řekl jsem si:"Už můžu spokojeně spát."
Autor 1982-JnU, 15.05.2010
Přečteno 434x
Tipy 4
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, bejbyyyy, 4LJFilip
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je ale ptákovina, povedená.

03.02.2011 20:44:00 | Jeněcovevzduchukrásného

:) kuk :)

15.05.2010 14:31:00 | bejbyyyy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí