Když je někdo blbej...

Když je někdo blbej...

Anotace: Když je někdo blbý, tak je blbý...čas vrátit nejde...Tohle bylo napsáno 16.2.2005

Máš pravdu, já před tebou vážně utíkám
S vyčítkami svědomí se už dva dny potýkám
Ty´s byl nažhavený, ale já to nechtěla
A přec jsem ten den na tobě "seděla"
Možná se to mělo stát, ale rozhodně ne s tebou
Jsou to dva dny a vzpomínky pořád zebou

Ani nevím, proč jsem to udělala
Své bílé tělo tak lacině dala
Je mi to líto, mrzí mě to
Tolik bych ti chtěla říct : " Veto! "
Ale nejde to a o to víc se to nedá snést
Proč jen se čověk nechává city vést?

Zase utíkám od tebe dál
Nechci, aby sis se mnou hrál
Miluji tě, ale mám strach
Na mysli uvadám, měním se v prach
Tolik bych chtěla cítit vůni tvé kůže
Ale už se prostě bojím doteku muže!
Autor Sorrow, 23.12.2005
Přečteno 616x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí