Večer...

Večer...

Anotace: ...

Ruku mi dej,
a něco povídej.
Do náruče se zabalíme,
první pronájem zaplatíme.

Očima se podívej,
svou lásku mi posílej.
Rty nech jemně pootevřené,
aby dveře mohly býti zavřené.

Čas kolem sebe nevnímej,
vteřiny nikdy nepočítej.
Jen ty a já a naše těla,
už dotknout by se chtěla.

Hudbu z rádia poslouchej,
náš song si zazpívej.
Lesk v očích mě nabíjí,
vzrušení na rtech mě zabíjí.

Něžně a dlouze mě líbej,
do měho nitra jen vítej.
Nahá těla se přiblíží,
jen stěny na nás pohlíží.

Na vrcholu prožívej,
tiše se na mě usmívej.
A já položím tě na záda,
vím, že to máš tak ráda.

Pak jen v náruči usínej,
a řekni mi: V noci mě ohlídej!.
A tak přitulím se k tobě,
ať usínáme navždy v sobě...
Autor Izzik, 25.05.2010
Přečteno 515x
Tipy 4
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bonbonkově něžná

20.08.2010 00:29:00 | Vanilková Ninja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí