Panna

Panna

Anotace: můj pokus o báseň,doporučuji jen pro dospělé

S očí jí láská kouká.
To je ale pěkná holka,
prsa jako melouny
a já čučím na nohy.
Její stehna otevřou mi cestu k ráji,
stáhnu kalhoty a zjistím, že jsem v háji.
Viagra ať se prosím dostaví,
pak můj pták se lehce postaví.
Jenže ejhle praskla guma.
Jsem totiž dravec, divoká puma.
Nadávám jí, že je husa,
stříkám, otevřená je pusa.
Poslední kapku vytlouknout,
pak už stačí...tu blbou nánu vyfouknout.
J.H.Holliday
Autor John Henry Holliday, 29.05.2010
Přečteno 434x
Tipy 1
Poslední tipující: 4LJFilip
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí