Zastesklo se mi

Zastesklo se mi

Anotace: 29.5.2010 tvá nenávist mi nedá spát...

Zastesklo se mi po Francii
a po dvou šálcích čokolády
v rukách, jež svěřepě hladí
tvář i obnažené vnady

a potápí mne do hlubiny
Tvých očí temných, bezedných,
planoucích ohněm neměnných.
Vzdech, dál spokojený smích.

Dobyt byl cíl vytoužený
-upokojit vroucí chtíč.
Šeptáš "Jenom, lásko, křič,
že zraňovalas mne jak bič!"

Zastesklo se mi po Tvém dechu
přerývaném nenávistí.
Kéž nás další hřích očistí,
souzněním těl buď si jistý.
Autor Kristine Clary-Aldringen, 30.05.2010
Přečteno 682x
Tipy 30
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, enigman, slob, floreciente, Koza, Zorenka Ježková, CRASH, jedam, Spidy, WhiteSkull, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobytí Bastily...

21.09.2010 00:30:00 | enigman

začátek je takový jemný a konec tak hořce těžký.. moc hezké.)

06.06.2010 21:12:00 | slob

Skvelé!

02.06.2010 19:04:00 | Spidy

...tohle báseň je daleko lépe napsaná než ta následující ...prima ...

02.06.2010 12:15:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí