Žár jarních blesků

Žár jarních blesků

Žár jarních blesků
hřeje Tě na kůži -
dokonce i sám Hrom
se po tobě roztouží

Pak svlaží Tě kapky
jarního deště
a z Tvého hrdla zní
„Ještě! Tak ještě!“

Tak zase zuřivě
blesk o zem bije -
jaký by život byl
bez sodomie…
Autor Chašmodský, 04.06.2010
Přečteno 468x
Tipy 2
Poslední tipující: hypertenze
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné veršíky, dávám ST

07.06.2010 08:59:00 | hypertenze

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí