Hříšná láska

Hříšná láska

Anotace: ...

Jsem pro Tebe jako hříšná
láska.Svádivé myšlenky,kterým
neodoláš.Dnes to nebude jen tak
sázka,kterou si sám nepřivoláš...


Vidíš mě oblečenou v průsvitné
košilce.Sám mluvíš ve snu jen
o chvilce...Za kterou Ti to stálo
a mé přání je ať každé ráno....

Probuzena Tvými doteky,kdy můj
zrychlený tep,Ti zůstane navěky
Uvězněn v té vlhkosti,nabaž se mé
chtivé cudnosti...


Nemusíš se ovládat ani bránit
svému chtíči.Polibek na rtech
zůstává i když už nevím čí jsi...

V zákoutí tmavého rohu,svlékej
mě od ramene až dolů.Pak líbej
na místa kde to mám ráda,šeptej
slova o touze kdy byla zrádná...

Jako hříšná láska dána...
Autor Kett, 06.06.2010
Přečteno 819x
Tipy 26
Poslední tipující: Chico1, Vjeršotepec, Sisinka, Hazentla, Psavec, mida, zelená víla, Dygi, betmen71, al-pacino, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Průsvitná košilka, zrychlený tep a polibek...chtíči dá flek :)) Hezká Kačí :)

09.06.2010 22:20:00 | Chico1

V zákoutí tmavého rohu,svlékej
mě od ramene až dolů.Pak líbej
na místa kde to mám ráda,šeptej
slova o touze kdy byla zrádná...

Svůdně hříšná!
:-)

08.06.2010 20:59:00 | Sisinka

Hříšné lásky mají svůj půvab.

07.06.2010 23:18:00 | Psavec

Vím, o čem píšeš, velmi se mi líbí, jako všechna Tvá díla.. ST

07.06.2010 11:45:00 | Koza

...fajn ST

07.06.2010 07:10:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí