Zvrácená peklohra

Zvrácená peklohra

Anotace: Špatná společnost vás může stáhnout až do pekla.

Podej mi ruku,
snad se mě nebojíš?
Způsobí ti muku,
když se tomu podvolíš?

Jsem bestie hříšná,
kterou peklo vyvrhlo.
Jsem přespříliš sličná,
nech aby tě to strhlo.

Zázrakem jsi zůstal,
neposkvrněným panicem.
Chtíč už v tobě nastal,
satan i já to chcem.

Podej mi ruku,
snad se mě nebojíš?
Naslouchej mému kroku,
dotkni se ještě níž.

Velký nápis hostel,
je v tobě malá pohnutka.
Už vidíš v dálce kostel,
stává se z tebe má loutka.

Zapomeň na své sny,
skus chvíli myslet reálně.
Vzpomeň si na ty dny,
kdy si chtěl žít sexuálně.

Podals mi ruku,
už se mě nebojíš.
Tak pojď ty můj kluku,
satan na tě čeká již.
Autor Blackrose, 12.06.2010
Přečteno 460x
Tipy 3
Poslední tipující: Do Ga, Zorenka Ježková, mida
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

wrrr ...

22.06.2010 12:26:00 | Do Ga

Mě se to hodně moc líbilo:)

12.06.2010 15:24:00 | Zorenka Ježková

takvému pozvání nikdo neodolá i já jsem ruku podal :))

12.06.2010 13:40:00 | mida

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí