Pošahané básnění

Pošahané básnění

Anotace: chtěl jsem si dát měsíc bez psaní a přispívání...ale to jest nemožné jak se zdá...

Místo cigára pouhé párátko,
za uchem v doutnajícím hávu
mým vlasům sbohem dává,
v ubikacích studentek, v neřesti kolejních.

Dívám se dívčiny, dívám se na vás,
v hraní si pospolu na peřinách,
co k postelím toliko neobvykle už patří,
když z úst, polibky přesouváte pomalu níž.

Tma, zavřené oči jak opona z divadel,
nechat se unášet pouze hmatem a
tím co uši z vás uslyší, to být snem,
bez pohledu, vás si tak lépe představit.

Doteky, doteky prstů vzývat krásu,
která v hloubce Vašich těl dlí,
a oči nechat zavřené a pouze plakat,
slzy nechávat si slíbávat po celém těle.

Pošahané, zvrácené básně
o milování dvou dívek,
z těchto praktik pouze vznikají,
nevěřím svým očím, a prsty své už vůbec nevnímám…
Autor Láďa, 12.06.2010
Přečteno 401x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Baudelaire by řekl: "Prokleté ženy" :)

12.06.2010 22:26:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí