O krásném muži

O krásném muži

Anotace: Prostě sexy

Tvůj úsměv mě oslnil jako slunce v létě
připadal mi nejvíc sexy na planetě
zářil jako hveždy v noci
když se měsíc dostal k moci.

Tvoje oči s barvou nebe
všechny holky hledí na tebe
na stylové vlasy
a hrozně dlouhé řasy.

Tvoje vypracované tělo osahat by chtělo
tak dlouho až by mě to nebavilo
pevná hruď a zadek
nepřeje mi klidný spánek.

Tvoje ruce,když mě hladí
celým tělem mě to svádí
tak pojď sem a hlaď mě dál
ty už víš co bude dál?
Autor malý ďáblík, 18.06.2010
Přečteno 461x
Tipy 4
Poslední tipující: Viktorie Zvalová, CULIKATÁ, René Vulkán, blue
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

haf

21.06.2010 13:02:00 | Do Ga

díky za přivítání

19.06.2010 12:53:00 | malý ďáblík

Moc pěkné.Jen tak dál.Dávám si tě do oblíbených.

19.06.2010 12:15:00 | Viktorie Zvalová

Vítám tě na literu

19.06.2010 01:09:00 | René Vulkán

nech mě hádat :)

19.06.2010 01:05:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí