Bez zábran

Bez zábran

Anotace: ***

Rozprostírám Ti své tělo
zapal svíčku a zhasni světlo
Nalij dvě skleničky vína
pusť písničku kde o dešti se zpívá...


Svlékni si košili a kravatu
hoď na postel.Odšoupni ten
starý gramec a řekni mi.."pojď sem"...

Chceš mě nahou jako z románu
nebo v tom bílém průsvitném voálu?

Bosou nebo na vysokých podpatkách?
na kotníku mám náramek,vídáš ho jen na fotkách...

Na prstu mám i prstýnek a kérku z
dávných,minulých vzpomínek...

V podvazkách se Ti přece líbím
šeptáš mi pokaždé "áách ty moje kvítí"
Moje krása vadne s každou vráskou,rozhodla
jsem se že budu Tvou sázkou.Ruleta co
točí směr..jsem Tvoje koketa,která neví kudy ven...


Máš mé tělo,moji krásu,mé rty co
chutnají po šampusu......

jen nevíš, kdy mi dát opravdovou pusu.....
Autor Kett, 22.06.2010
Přečteno 783x
Tipy 20
Poslední tipující: Sisinka, ajlonka, Medvídek@.., Radek.oslov.Šafárik, mida, Amable seňor Marek, labuť, bobi bobie, Květka Š., Psavec, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí!
:-))

27.06.2010 17:42:00 | Sisinka

Píšeš hrozně zvláštní básničky, takové jiné něž spousta lidí...Moc se mi líbí tvůj styl...jen tak dál ;-) ST

24.06.2010 22:33:00 | ajlonka

Jojo podvazky ty maj dodnes svou váhu a kokety se mi líbily nejvíc.Svádět nebo dobývat obojí je hezké.

24.06.2010 03:30:00 | Medvídek@..

Jojo podvasky ty maj dodnes svou váhu a kokety se mi líbily nejvíc.Svádět nebo dobývat obojí je hezké.

24.06.2010 03:29:00 | Medvídek@..

já bych svlékal.. nebo oblékal???nevím..taky nevím ten správný okamžik..poradíš?

22.06.2010 22:24:00 | Chico1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí