Touha i sen

Touha i sen

Anotace: I v manželstvý máme své chlípné sny.Kdo říká že né tak ten je lhář!

Každý pátek na večír obcházím ten dům
s červenou lampou,
kde za zdmi láska a věrnost nesnoubí se,
rej vášní ve světle lampionů
těla se k sobe pnou.

Procházkami kol toho domu mučíc se představami,
jak bych naložil s obnosem v kapse mé
hledajíc v zástupu tu pravou,
kněžku lásky na tu mou noc jedinou.

O jak mučivé jsou mé chlípné sny,očima svlékám tu dámu
která v mích snech se mi jeví,
jak bohyně z Olympu hledíc z hora
rozpálen do Běla jak kamna značky Mora.

V představách jak donchuán v objetí dam se cítím šťasten
převalujíc se rozkoší v peleši neřestné
svírajíc stehna jak sloupy Korintské
a prsa jež nikdy nekojili.

Tu probouzím se v posteli manželské,stehna i prsa
se slili v matnou šmouhu žena v natáčkách a v pantoflích
utnula mé snění a mou noční touhu.
Ujištění že dneska má svůj den a migrénu jako pojistku
klidné noci jsem vzal s nelibostí mnou vlastní
však co každý se v manželství někdy chlípně zasní.
Autor Medvídek@.., 24.06.2010
Přečteno 601x
Tipy 10
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, ziriant, Psavec, Jeněcovevzduchukrásného, Skalsky Pavel, Boudicca, Do Ga
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nikdo není dokonalý, vždyť jsme jenom lidi.:-)

24.06.2010 13:10:00 | Jeněcovevzduchukrásného

haf :-(

24.06.2010 07:30:00 | Do Ga

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí