Tvoje tělo

Tvoje tělo

Anotace: Muž píše svému milenci, jak by si užíval jeho tělo. Méně propracované, zato je tato báseň nabitá emocemi a vzrušením.

Jen pohladit,
pohladit tvé tělo.
Pak tvé rty jen políbit.
To by se mi chtělo!

Zírat ve tvá hnědá očka
a hladit tvoje tělo.
Tělo tvoje překrásné
by vzrušením se chvělo.
To by se mi chtělo!

Dotýkat se tvého těla,
dobře vím jak se to dělá.
A pak moje oko,
i na břicho ti sjelo.
To! To by se mi chtělo!

Až by tvoje krásné tělo,
co dělat už nevědělo,
oko moje by v klín sjelo,
a tvé přenádherné tělo,
vzrušením by moc se chvělo,
a pak by se udělalo.

A znovu by to zase chtělo!
Autor Psychicky.labilni, 24.06.2010
Přečteno 648x
Tipy 8
Poslední tipující: H.e.ll., 4LJFilip, J.U. Ray, Kirsten, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí