Sama se sebou

Sama se sebou

Anotace: Když není po ruce chlap....

Sbírka: Vše o sexu

Zase po dotyku toužím,
muže dotkout se chci,
rukou po těle kroužím,
a představuju si jen.

Hýčkám své tělo,
v téhle chvíli se mi líbí,
co všechno by smělo?
Hodně, mít tu spojence.

Prsa si mnu a šimrám,
naskakuje mi husí kuže,
a na těle žádný šrám,
v tu chvíli je dokonalé.

Jen moje maličkost,
nahá sama na posteli,
stále nemám vůbec dost,
stále prahnu po muži.

Spokojím se se sebou,
a začnu si hrát,
laskám se rukou něžnou,
takhle to má každý rád.

Celá se chvěji,
v hlavě fakt prázdno,
poté se směji,
vše je již dokonáno.
Autor Kirsten, 25.06.2010
Přečteno 589x
Tipy 9
Poslední tipující: Marco, Bíša, Malá Lucije, Psavec, Do Ga, Skalsky Pavel, Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí