Včera

Včera

Anotace: ...

Včera … jsem tvou být chtěla,
Včera … jsem kvůli Tobě dlouho bděla,
Včera … jen o Tobě jsem snila,
Včera … jsem chtěla být Tvá víla.
Včera … toužila se dotknout Tvého těla,
Včera … byla bych jistě dosti smělá.
Včera … zlíbala bych každý kousek Tvého těla,
Včera … odevzdala bych se Ti touhou rozechvělá.
Včera … nevzpírala bych se Ti víc,
Včera … za světla dohořívajících svic.
Včera … ve Tvém náručí,
… za sebe mé tělo neručí.
Včera … ve Tvém vřelém objetí,
… snad bych se cítila v zajetí,
Včera … v zajetí Tvého chtíče,
Včera … odevzdala bych Ti svého srdce klíče.
Včera … měl bys mě ve své moci,
Včera … ovládl bys mé tělo, přeci.
Včera … včera však není dnes,
Včera bylo včera a dnes je dnes.
Autor Moriwen, 25.06.2010
Přečteno 496x
Tipy 2
Poslední tipující: Do Ga, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí