"Lolita"

"Lolita"

Anotace: ***

Dotkni se mých rtů a strhej ze
mě šaty.Otoč si mě zezadu
víš, že to chci taky...

Dnes ze mě chceš mít "Lolitu"
co se tváří nevině.Jen v bílých
kalhotkách nebo v rouše Evině?

Budu Tě svádět pohledem,nebo
s plyšovým medvědem. A co
třeba culíky a ve tvářích ďolíky?

Pak řekneš hmm,moje malá.. Díky....

Tak už žádný camprliky a pojď se
pomilovat jako nikdy.Poprvé to
začíná,šeptej pomalu "L-O-L-I-T-A"
Autor Kett, 27.06.2010
Přečteno 442x
Tipy 12
Poslední tipující: Blagit, Bíša, sobý hnusec, mida, labuť, Květka Š., Jesper, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí