Potřeba v netřeba

Potřeba v netřeba

Anotace: potřeba se vypsat z promilovaných nocí

Dřív než se utopím
v Tvém modrém pohledu
svléknu Tě
políbím
sebou Tě provedu

Noc mlčky přehluším
dech na mě padá
zašeptám
zakřičím
že mám Tě mám Tě ráda

A pak se utopím
záchrany netřeba
jen tak
vychutnat
že láska je potřeba

V Tobě se topím
škrábu Ti na záda
nešeptám
nekřičím
sám přečteš si
že mám Tě mám Tě ráda
Autor Malá Lucije, 30.06.2010
Přečteno 372x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka, Boudicca, HarryHH, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

... k tělu patří srdce ...

***- ... a k srdci myšlenky a slova
takže proč ne ... psát srdcem o těle ...
/*- byť trošku neuměle ...:-)) /

30.06.2010 17:35:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí