Úplněk

Úplněk

Anotace: ..

Jak čarodějka pod vlivem úplňku
za temné noci čaruje, jak bohyně v měsíčním chrámu
leží u oltáře lásky,
jak královna za svitu měsíce
dívá se na jeho tělo.

Kouzelný nápoj v průhledné číši
pro něj i pro ni,
touha a vášeň, zpovědnice,
ne..jen touha a divokost,
jak tělo hřebce, svaly a samet,
hladká kůže milence.

Tajemno v očích a rudé nehty,
koucour a svíce, byliny,
posvátná touha, úcta, chtíč,
studená dlažba a horká těla,
královnin trůn, moudrost a síla
a přesto něha a potřeba lásky.

Jen sen? Mámení?
Ne.
Jen duše jedné ženy.
Autor Zma, 06.07.2010
Přečteno 440x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Teop, labuť, Kett, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má náboj, ale i pár kapek smutku...

06.07.2010 22:03:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí