IKEM

IKEM

Anotace: honákům....

Tak jak je tady zvykem
ledacos nakecáš
dyť to znáš
při honbě za výstřikem
pustíš i ňákou kačku
i uzdu fantazie
novou krev do žil vlije
dávnej pud divočiny
a do hlav klíny
tam vedle Klínovce
hraješ si na lovce
bez zbraně střelný
dej bacha ženy jsou šelmy
...šavlozubí
a síra z huby
jim občas srší
pod stromy na návrší
přírodní rezervace
rozervou tvoje srdce
na kusy...supům snad
a kdo v něm nemá termostat
a nebo zpětnou klapku
tak pozná ostrost drápků

Tak jak je tady zvykem
nalákají tě vzlykem
mrkem a trikem
uřvaným kapesníkem
pal odtud radši smykem
než vrznou rakve víkem
....to je všechno
tvoje IKEM
Autor zenge, 07.07.2010
Přečteno 502x
Tipy 31
Poslední tipující: BArBArKO, Holis, Bíša, Špáďa, Flamy, teď už nikdo, hašlerka, Mbonita, Květka Š., Dota Slunská, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zase krásný SexPeryMenty neklinické medicíny!

09.07.2010 17:18:00 | Špáďa

Mám lampu z IKEMu
a srdce IKEA;
nevěřit ničemu
správná je idea.

07.07.2010 23:23:00 | teď už nikdo

parádní..ST!

07.07.2010 21:27:00 | hašlerka

Pravidelným stykem
vyjebeš prý s IKEM...
ST!

07.07.2010 18:25:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí