Mizerný chtíč...

Mizerný chtíč...

Anotace: jen pár pocitů ze Silvestrovské noci...

Asi neznám slova, kterými bych vyjádřila pocity z dnešní noci
Co mělo se stát...se stalo
A věř mi, že nebylo žádné světské moci,
aby se tomu zabránit dalo

Po dlouhých týdnech měla jsem tě vedle sebe
a cítila doteky našich těl
Tak krásně mi bylo vedla tebe
dělal sis se mnou, co si chtěl

Vnímala jsem každý dotek tvé ruky
tvůj jazyk na mé šíji
procházela jsem si "muky"
a srdíčka...pořád tolik bijí

Zrychloval se nám dech a slastně jsme sténali
když jsme si spolu navzájem hráli
Tvé prsty mi po stehnech běhaly
a my se naší touze smáli

Byly to nekonečné chvíle
já se pod tebou chvěla
Intenzita našeho mazlení nabírala na síle
kéž bych tě včera v sobě měla!!!=)
Autor Sorrow, 01.01.2006
Přečteno 833x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí