Šťastně a vesele (Hra s dámou)

Šťastně a vesele (Hra s dámou)

Osvícena dotekem božím
krásná jak z růže květ
mocnosti pekla ti slouží
zkrášluješ nejen můj svět.

Vlnící tělo dráždí mé smysly
těžce se smiřuji s porážkou
všechny tvé vnady do mě si hryzly
tělo mám pokryté vyrážkou.

Úsměv mě úplně odbourá
cením si Tvého smíchu
snad každý jiný tu ostrouhá
s myšlenkou skloněnou k hříchu.

Jsi moje pouto i zátěž
láska co něco znamená
často mě tělem i mateš
dáma jenž není zkrocená.

Jemnost mi bereš i dáváš
jistotu měníš v šanci
osudem mým se stáváš
když se mnou nahá tančíš.

Lehce se vlníš do rytmu
tiskneš své tělo na mé
díváš se jestli si nevšimnu
pohaslých světel v sále.

Jsme sami, jen Ty a já
člověku jezdí mráz po těle
a naše láska zhýralá
točí se kolem nesměle.

Beru Tě za zápěstí
a tlačím k sobě
s pocitem neřesti
chci býti v Tobě.

Necháš mě vklouznout
do úzké špehýrky
vlhce se dotknout
spustit si trenýrky.

Zaklonila jsi hlavu
napnula svaly na těle
pomalu v Tobě plavu
šťastně a vesele.
Autor Ďábel sám, 13.07.2010
Přečteno 390x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, isisleo, Eru Alonnar, Do Ga, mida, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hafiky haf!

19.07.2010 14:44:00 | Do Ga

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí