Konečně a naposled

Konečně a naposled

dělala velký ramena
keců plnou hubu
o tom, že láska neni
a sex zahání nudu

měla kdejakýho frajera
na vnitřní straně stehen
názor, že láska neni
napustil srdce jedem

ostatním se smála
jaký jsou ubožačky
že láska přece neni
tak co melou za sračky

pak přišla ta rána
a on po souloži
názor, že láska neni
dokonale zbořil

teď utápí se v kdovíčem
však po letech ne v semeně
teď chtěla by vrátit chvíle
kdy byla jenom jeho
-že by naší děvce
na někom záleželo?

KONEČNĚ
.
NAPOSLED
Autor barking bitch, 24.07.2010
Přečteno 353x
Tipy 4
Poslední tipující: Ejí
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opravdové

09.09.2010 18:43:00 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí