Islandský vítr

Islandský vítr

Anotace: http://www.sapkowski.cz/gfx/galerie/ceska/z1pp77.gif je to o jedné dívce,nebudu psát kdo to je,jelikož to sama ví a ostatní můžou jen hádat. :)

V temnotě
kde si hraje světlo
vidím tě
krásně nevinnou
vítr ledový
z dalekého Islandu
pohrává si s tvými vlásky
moře dýchá svým životem

jsi jenom můj sen
ale krásný
vystupuješ ze stínů
vidím tě jak v mlze
dívka ze severu
čarodějnice ze skalnatých hor

prosím přistup ke mně blíže
chtěl bych tě vidět

mlčím
a sleduji, jak se ke mně pomalu přistupuješ
jen se šperkem nahá….
Autor Vlk v rouše, 07.08.2010
Přečteno 436x
Tipy 25
Poslední tipující: Vanilková Ninja, E.deN, Laivindia, Špáďa, Bíša, Psavec, Dota Slunská, Lenullinka, CULIKATÁ, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí