Bouřící láska

Bouřící láska

Anotace: alegorie...:)

Tiše a nenápadně, jako bouřka v létě.
Budu směle chodit po tvém hebkém těle...

Budu tě milovat, budu chybovat,
budu smutný,budu zlý...Jako ta bouřka.
Ale ty řekneš :“ Jen počkej můj milý.“

A jako blesk v té bouřce, udeřím teď JÁ!
Zasáhnu tě, jemně vzkřikneš,vzdychneš...
Nechť prší a bouří dál !

Srdce ti strachy buší z dalšího zásahu,
cítím to na rukách...
Je to tady, smrtelným zásahem umíráš,
očí zavíráš, už ani nedýcháš...
Se slastí na tváři, usínáš...

Po bouřce zbylo jen, ticho a vlhká zem.

Tiše a nenápadně, jako bouřka v létě,
chodil jsem směle, po tvém hebkém těle...
Autor Roheline silm, 07.08.2010
Přečteno 547x
Tipy 6
Poslední tipující: Jiná, vílí křídla.., Špáďa, Do Ga, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No ano, skoro 14.
Bujná fantazie...Díky. :)

03.09.2010 19:02:00 | Roheline silm

13 let? Ale dobrá myšlenka...

25.08.2010 22:12:00 | vílí křídla..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí