Peřinový mariáš

Peřinový mariáš

Anotace: Za inspiraci děkuji zejména komentátorům u díla na "http://www.epika.cz/?p1=dilo&id=13300", bez nichž by nevznikla.

.

V peřinách nehraju betla,
ale vždy výsostně durch,
aby ta pode mnou kvetla
a já vždy rád byl z ní durch.

Ať osud nemíchá karty!
V peřinách rozdávám sám:
Tu první kladu vždy na rty,
druhou ti na stěržně dám.

Třetí hned probarvím líčka,
čtvrtou ti rozbuším tep,
pátou tvá přivírám víčka...
¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ Vůkol když sládne tvůj lep.

Šestou rád hladím tvou šíji,
sedmou ti rozpálím dech,
osmá již v tebe se vpíjí...
¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ Smlsnout si mířím v tvůj mech.
Autor Špáďa, 12.08.2010
Přečteno 435x
Tipy 28
Poslední tipující: Holis, Marfuša, Markéta Hl., CRASH, mida, j.c., Lota, hašlerka, Mbonita, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ach mechu, mechu orosený …
prohrál jsem v kartách vůni ženy
prohrál jsem růži, paprsek světla
hrával jsem durch, teď hraju betla
:-(
Jiří senior

13.08.2010 09:47:00 | j.c.

I durch se časem změní na betla.

12.08.2010 11:26:00 | Psavec

Jůůů, to je super :))) -S-

12.08.2010 09:45:00 | Skywalker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí