Ukerewe

Ukerewe

Anotace: Viktoriině.....

Zítřkem si ustýlám
v peřinách vzpomínek
a věřím v dobrodiní
i když jak pelyněk
někdy chutná
ta žití putna
náruč svou otvírám
starostí maminek
a nevím proč tak činím
na prstech popálen
a v srdci zryto
vím to
a přeci v naději
spálím se raději
než aby ruce mý
za zády schovaný
...byly
Má víra jak tři Nily
a břehy Tibery
přenáší hory
spravuje vory
a dává síly trosečníkům
a slzy cizích kapesníků
a z bolu ozvěny
mění v ty Nilský prameny......
Autor zenge, 16.08.2010
Přečteno 377x
Tipy 27
Poslední tipující: Marfuša, Mario de Janiero, mademoiselle secret, labuť, ziriant, pamp_elka, Špáďa, Psavec, Květka Š., Giginka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tak jako tvá víra sílí
mnohdy pak řeky šílí
a přes domky spěchají k cíli
do moře hoře..
ST!

17.08.2010 13:20:00 | Mario de Janiero

nádherné...ST!

16.08.2010 21:22:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí