Touha

Touha

Anotace: ...touha je hlavní znak pro tuto toužebnou báseň :-)))

Má touha je nekonečný vesmír
touhou snad už ani nespím...
Toužebně se ve své mysli vracím
s touhou se mi všední den ztrácí...
Mého těla se s touhou dotýkáš
a své oči toužebně přivíráš...
Z té touhy mne příjemně mrazí
s touhou se nikdy nic nezkazí...
Svá křídla s touhou rozpínáme
a všemu se toužebně usmíváme...
Mé tělo se samou touhou vzpíná
čí je to asi vina??? :-)))


KW
Autor Sweet KiWi, 17.08.2010
Přečteno 670x
Tipy 16
Poslední tipující: vodnař, NikitaNikaT., lennerka, Pevya, nejsembásník, Elisha, Mbonita, J's .., ziriant, Jiná, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krása života.Milovat a být milována.Co víc si můžeš přát.ST

06.11.2010 00:20:00 | jitka.svobodova

Touha... někdy je nekonečná... zdá se.

08.09.2010 07:49:00 | NikitaNikaT.

Touha má příchuť horkých jahod,
touha je souhra snů a náhod,
touha jsou roztančené deště,
miluji Tě a chci Tě ještě..

.
.

víc..

21.08.2010 17:43:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí