Docela zvěrstvo

Docela zvěrstvo

Anotace: ...

Pes si honí ocas
mám to s ním podobné
taky občas štěkám

nevyčítej mi pohledy jinam
mám oči
a tak s nimi těkám

Kočka si hraje s myší
myš je docela zblblá
asi trochu pila

lížu ti tvou smetánku
dřevění mi jazyk
už abys byla

Hotovo! Ne?

Kráva mléko dává
mě už neteče po bradě
takže kopuluju zkušeně

co kdybychom
změnili polohu
pomyslím si vzrušeně

a nastavím si tě tak

abych mohl bez políčku

utéct ...
Autor smudlinek, 26.08.2010
Přečteno 467x
Tipy 2
Poslední tipující: G.P.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No, docela jo. Ještěže v tom nehraju ŽÁDNOU roli. Asi by se mi nelíbila :-D

01.09.2010 23:57:00 | G.P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí