Patetická

Patetická

Anotace: Celá lahev vína...In vino veritas

Z Tvé svíčky kouře
linie boků
venku zuří bouře
Ty-loď mých doků

Tvé z lásky objetí
můj záchraný kruh
neskrývám dojetí
chci dýchat Tvůj vzduch

Úžasná je doba
svlékni mi šaty
milujem se oba
oba-já i Ty

Na Tvojí posteli
krůpěje krve
jsme přece dospělí
bylo to prve
Autor Poetisa, 04.09.2010
Přečteno 534x
Tipy 5
Poslední tipující: ota.pé, Stavitel mostu přes Rubikon, Agniezka, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí