Dotyk pier

Dotyk pier

Anotace: text piesne na vlastnú melódiu

Dotyk pier

Ešte nežný dotyk pier, slza v tvojom oku.
Naposledy, „Tak sa maj !“, ty pridávaš do kroku.
Včera ešte panna, odo dneška žena,
ako k tomu prišlo vzpomínam.

Mohol za to snáď pohár červeného vína,
rozliaty na blúzke a potom prišla slina.
Ja očarený nežnou krásou,tvojho tela len som žasol,
čo sa potom dialo, premýšľam.

Na to prišlo vzplanutie, dvoch duší na dvoch tiel,
v tejto krásnej minúte, každý z nás robil len čo chcel ...
robil to čo chcel.

Moje ruky drevené, sa od vzrušenia náhle trasú,
oči blúdia po tele, obdivujú nežnú krásu.
Náhle nahí pri sebe sme, ukradnutý je nám svet,
čo sa potom dialo … cha,cha,chá

Po prvom maznaní odhodil som trému.
Tíško vravíš „nežný buď“ a urob zo mňa ženu !
Robím ťa ňou do rána, do samého svitania,
nebolo toho málo, ja viem sám.

Na posteli zostali, dve kvapky krvi po nás len,
my sme podľa toho poznali, že to nebol iba sen …
čarokrásny sen.

Ešte nežný dotyk pier, slza v mojom oku
naposledy „tak sa maj !“, ja pridávam do kroku.
Včera ešte panic, odo dneška muž,
ako sa to stalo, vzpomínam.
Autor eMHart, 04.09.2010
Přečteno 642x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

http://www.youtube.com/watch?v=b_C0VQTJBUY

13.01.2011 05:57:00 | eMHart

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí